O porodici

Već generacijama, s kolena na koleno,prenosi se tajna pravih ukusa Srema. Uz mnogo truda, ljubavi i pažnje naša porodica je uspela da sačuva tradiciju proizvodnje suhomesnatih proizvoda na prirodan način, baš onako kako se to radilo u Sremu od davnina. Naša porodica vuče korene još od 1756. pa i ranije, kada su naši preci naselili ove krajeve i shvatili da je plodna ravnica između dve reke njihov pravi i istinski dom.

Mnogo generacija kasnije odlučili smo da našim prijateljima i gostima pružimo ono najbolje i najkvalitetnije što ravni Srem može da ponudi kroz naš brend BUT&CO. Da bismo proizveli savršen kulen, kobasicu ili neki drugi proizvod potrebno je dosta vremena i truda. Proces započinjemo na plodnim sremskim njivama, gde naša porodica brižljivo uzgaja pšenicu i kukuruz, na njivama koje su nam naši preci ostavili. Svi proizvodi sa naših polja se koriste za ishranu životinja na porodičnoj farmi koje gajimo već stotinama godina u nazad.

Upravo mesto tih životinja koristimo za naše proizvode jer samo najbolji komadi mesa mogu da postanu deo naše palete proizvoda. Imajući u vidu da sami proizvodimo hranu za životinje sa naše farme i da njihovo meso koristimo u proizvodnji, možemo da Vam garandujemo vrhunski kvalitet i 100% sremski proizvod.

Svi naši proizvodi su bogati istinskim ukusima prirodno odimljenog i osušenog mesa, začinjenog samo sa začinima iz našeg kraja i ljubavlju koja je i najpotrebnija da bismo dobili ona što želimo, a to je gastronomski ugođaj i eksploziju ukusa koja će Vas uvek terati da se vratite sremskim specijalitetima naše porodice.

Kako se to nekada radilo u našoj porodici – sremski svinjokolj